Teknik Rahsia Pikat Lelaki | Untuk Wanita

Rahsia Pikat LelakiYa. Tajuk di atas sudah betul, Teknik Rahsia Pikat Lelaki, untuk Wanita… bukan Lelaki pikat Lelaki. Jangan bang… ^_^

Anda Wanita? Dan.. Masih Keseorangan?
Sukar Bertemu Jodoh?
Atau..
Sudah Jumpa, Tapi Malu Nak Cakap & Luahkan Isi Hati?

Itu pembuka katanya… wahai para gadis dan wanita? ada jawapannya? Baiklah, ini merupakan promosi ebook hasil karya Dr. H.M Tuah Iskandar, Pakar Motivasi yang masuk TV tu.

Tak mahu beli tak apa. Kita cerita sahaja tentang tajuk ini. Bolehkan?

Berbalik kepada soalan di atas tu… Anda memang sedang meminati seseorang, tetapi macam tak ada respon, atau belum ada langkah-langkah yang dimulakan?
Tapi realitinya, budak-budak sekolah rendah sekarang pun dah ada yang isytihar jadi pasangan kekasih. Couple istimewa katanya. Advance! 

Ya… ada juga gadis yang berani meluahkan rasa cinta dan sayang mereka pada lelaki idaman. Ada yang hanya memendam rasa dari jauh, ada yang mahu tapi malu. Jadi ‘Secret Admire’, intai gambar di Facebook dan Instagram… tetapi bila si jejaka idaman akhirnya sudah dimiliki barulah rasa patah hati dan kecewa. Sanggup tak makan dan mandi… awek yang berjaya dibenci… hehehe… ada tak? Persaingan katanya…

Anda ada kecantikan dan kecerdikan tetapi mengapa si dia tidak nampak? Mengapa dia memilih rakan anda yang pada anda tiada apa-apa kelebihan pun. Di mana silapnya? pelbagai persoalan timbul…

Oleh sebab itu, dalam ebook RAHSIA PIKAT LELAKI ,
minda dan akal anda ‘dibasuh’ agar anda menjadi wanita yang lebih berani. Anda (wanita) perlu berani mulai hari ini. Berani yang dimaksudkan adalah:

—> Bukan berani melakukan maksiat, tetapi berani menampilkan diri dengan kesederhanaan.
—> Bukan berani yang memberahikan si lelaki, tetapi berani yang menarik hati lelaki untuk menikahi.

Mungkin anda ada kenalan yang macam ni, mungkin kawan… kakak, adik… atau mungkin juga anda ^_^
sampaikan pada mereka… kasi jadi hadiah… RAHSIA PIKAT LELAKI

ingat ini bukan teknik Rahsia Lelaki Pikat Lelaki… eeee

Nota:
Mesti ada lelaki tanya… TIps Lelaki Untuk Pikat Wanita Idaman ada tak? …. hahaha

Leave a reply

Remy

Aku adalah seorang orang. Seorang lelaki dan itu adalah muktamad. Ini adalah sebuah blog yang bukan macam blog? bukan juga 'goblok', tetapi kongsi selok-belok agar jadi insan elok.

JoJo

Aku JoJo. Memblog? Aku baru belajar. Aku lihat, rasa dan kongsi. Selamat membaca blog kami ^_^

error: Content is protected !!